Search

< DOE MEE

bESTEL bloemzaden

In uw tuin of berm vlakbij uw huis kunt u eenjarige Honey Highway biologische bloemenzaden zaaien. Het zijn 10 soorten wilde bloemen, geschikt voor iedere grondsoort. De zaai-instructie staat op de verpakking. U kunt van half april tot half oktober zaaien. De prijs is € 5,- per zakje (10 gram voor 10m2) De soorten zijn Bernagie, Bladrammanas, Boekweit, Dille, Goudsbloem, Komijn, Korenbloem, Koriander, Phacelia, witte Mosterd. 

Om een zakje bloemenzaden te bestellen maakt u een bedrag over op bankrekeningnummer IBAN NL62 RABO0108016102 t.n.v. Honey Highway met vermelding van uw adresgegevens. Binnen 1 week ontvangt u de bloemenzaden in uw brievenbus.

doe een donatie

Voor € 25,- per jaar kunt u een donatie doen en daarmee het initiatief Honey Highway financieel ondersteunen. Wij sturen u 2 zakjes Honey Highway bloemenzaad toe. Het bankrekeningnummer van Honey Highway is NL62RABO0108016102. Vermeld bij de betaling dat het een gift is en vermeld tevens uw adresgegevens zodat wij u de zakjes kunnen toesturen. U kunt ook gebruikmaken van de QR code om een donatie te doen.

Als bedrijf kun je meebouwen aan de Honey Highway door heel Nederland. Je kunt eigenaar worden van minimaal 10.000 m2 oppervlakte wilde bloemenzee. Of je eigen Bijenpark aan laten leggen. Ook zijn er allerlei Events die je met ons kunt organiseren: inspiratie-event bij ons op het landgoed Op Hodenpijl, maar het kan ook op de eigen locatie.

VRIJWILLIGERS

Honey Highway is een kleine organisatie en wil zich –  voor zoveel mogelijk impact – voornamelijk richten op omvangrijke projecten met een groot oppervlak (> 4000m2). Alleen zo zorgen we ervoor dat we meters maken. Dus heb jij, naast burgerlijke ongehoorzaamheid en zelf zaaien, een concreet project waarmee we de bijen kunnen helpen, neem dan contact met ons op. Als kleinere organisatie zijn wij helaas niet altijd in staat om alle mails en telefoontjes tijdig opvolging te geven. Hiervoor vragen we graag wat begrip.