Search

< ONZE OPDRACHTGEVERS

ORGANISATIES ZONDER GROND

FBTO

N32 Leeuwarden FBTO Honey Highway

FBTO heeft voorjaar 2022 1 hectare bloemenberm ingezaaid in N32 Leeuwarden, de rijksweg rond het hoofdkantoor. De komende 5 jaar wil FBTO 1 -2 hectare bloemenberm ergens in Nederland realiseren. Klanten van FBTO kunnen stemmen waar de nieuwe Honey Highway moet komen.

ACCENTURE

A10 Amsterdam Accenture Honey Highway

Accenture Foundation wil vanuit haar Sustainability doelstellingen een bijdrage leveren aan de biodiversiteit in Nederland. Voorjaar 2022 heeft Accenture 1 hectare bloemenberm op de A10 – Coentunnel. Hierbij worden medewerkers betrokken om te leren over biodiversiteit en om zichtbaar en voelbaar bezig te zijn met verhogen van biodiversiteit vooral twintigers en dertigers vinden het belangrijk om te zien en te  ervaren wat duurzaam ondernemen is. Op de Zuidas vlakbij het kantoor van Accenture is een braakliggende kavel, Community Garden ingezaaid met medewerkers. Hier gaan medewerkers geregeld naar toe om te werken in de garden en de bloemen en bijen in de gaten te houden.

OCEAN OUTDOOR

A2 Utrecht

Ocean Outdoor heeft in samenwerking met Honey Highway een reclamemast/bijenhotel met 1 hectare bloemenberm gerealiseerd op de A2 Utrecht, tegenover The Wall.

Hier zijn in het eerste bloei-jaar zeldzame wilde bijen gesignaleerd door een ecologe van de gemeente Utrecht. Zie krantenartikel.

MAMBU

A10 AMSTERDAM

MAMBU is een sofwarebedrijf met hoofdkantoor in Amsterdam. MAMBU heeft veel expats werken en vanuit sustainability doelstellingen en verbinden van mensen met hun omgeving heeft MAMBU 1 hectare A10 op de Coentunnel gerealiseerd in voorjaar 2022.

BIJENPARK TRADE PARC​

Westland​

In navolging van 4 hectare bloemenbermen in Aalsmeer heeft Dutch Flower Group en andere bedrijven op Trade Parc Westland een eerste Bijenpark met oppervlakte 9.000m2 gerealiseerd, in najaar 2021. Medewerkers van meerdere bedrijven hebben dagen de vaste planten in de grond gezet met veel plezier en snel zichtbaar resultaat. Zomer 2022 is de eerste mini-excursie gegeven langs de bloeiende planten, bloemen, bomen en bijen, tijdens de Duurzaamheidsweek van Dutch Flower Group.

a7 afsluitdijk

Joure Honey highway

In samenwerking met Windpark Friesland, TenneT, Siemens Gamesa, Van Oord, Visser & Smit Hanab.